• Demo Image
AWB Computing levert ook service aan huis. Indien u bijvoorbeeld problemen heeft met uw internet, kunnen wij bij u langskomen om de problemen te verhelpen. Ook helpen wij met het aansluiten van apparatuur en netwerken, thuis of bedrijfsmatig. Wij leveren veel netwerkoplossingen. Zoals het verbeteren van uw draadloze netwerk signaal. Ook kunnen wij u op afstand helpen met softwarematige problemen, vragen of storingen.
AWB Computing levert hulp op afstand bij kleine softwarematige problemen of vragen. U kunt hiernaast gemakkelijk de software downloaden en installeren. Na installatie krijgt u een "ID" en wachtwoord. U neemt vervolgens contact met ons op en geeft deze gegevens door en wij kunnen direct met u meekijken.
Indien u problemen heeft die wij bij u thuis kunnen oplossen, kunnen wij een afspraak maken om bij u thuis te komen. Bijvoorbeeld voor het installeren van een nieuwe modem, het uitbreiden of verbeteren van uw draadloze netwerk. Ook leveren wij apparatuur ter verbetering van draadloos netwerk voor zeer voordelige prijzen!

AWB Computing uw adres voor al uw ICT Services

Computer, Notebook, Tablet & Smartphone services!

Volledige garantie
op alle services