Merk: Acer

ACER Chromebook 15

De Acer Chromebook  is een 15,6 inch-laptop met een HD-scherm. De CB3 beschikt over een Celeron N3060-processor en 4 GB werkgeheugen. Dankzij het besturingssysteem Google Chrome OS werkt deze laptop razendsnel. Binnen enkele secondes zijn de laptop en de diverse programma's opgestart. De Acer Chromebook CB3 kan je de hele dag gebruiken zonder hem aan het...

Prijs € 325,00
Meer
Laatste items in voorraad

Merk: Lenovo

LENOVO ChromeBook C330

De Lenovo Chromebook C330  heeft een omklapbaar touchscreen, hierdoor kan je hem als laptop gebruiken maar ook als tablet. Dankzij Chrome-OS als besturingssysteem is de laptop binnen enkele seconden opgestart en kan je direct aan de slag. Door het HD-scherm geniet je van een glasheldere weergave en door het touchscreen bedien gemakkelijk al je favoriete...

Prijs € 325,00
Meer
Laatste items in voorraad
Alle nieuwe producten

AWB Computing is sinds 1990 actief in de ICT. Wij leveren hard- en software in vele talen, begeleiden DTP en vertalingen, alsmede het ontwerp en onderhoud aan websites. Service aan huis/bedrijf is ook mogelijk. Wij hebben al vele klanten in onze klantenkring mogen verwelkomen. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen of problemen met uw apparaat. Ook hebben wij een ruim assortiment alternatieve cartridges, Goedkoop printen voor Weinig Geld!

AWB Computing levert vele notebooks en desktops nieuw, en ook kunnen wij systemen bouwen op maat en op basis van uw wensen/specificaties. Deze custom-systemen zijn vaak een stuk goedkoper dan de standaard configuraties.

AWB Computing levert gereviseerde Pc's en Notebooks voor een scherpe prijs. U krijgt bij ons altijd volledige garantie op alle hardware tot wel 6 maanden. Ook kunnen wok, indien u uw huidig PC vervangt, uw bestanden overzetten op de nieuwe computer. Uiteraard wordt deze startklaar afgeleverd.

AWB Computing repareert en installeert desktop en notebooks pc's. U brengt deze bij een van onze winkels, waarna wij het onderzoek (indien nodig) uitvoeren. Wanneer wij het onderzoek hebben afgerond, krijgt u van ons de terugkoppeling over de kosten en de termijn van de reparatie. De meeste reparaties kunnen wij binnen 1 dag afhandelen.

icon

Gratis verzending

Bij alle bestelling boven €199.00

icon

Retourzending

14 dagen retour indien niet tevreden

icon

Klantondersteuning

Altijd bereikbaar voor support

icon

Veilig betalen

Gegarandeerd veilig afrekenen

Volg ons op Facebook