U-PAS Deals

U-PAS Deals

Goed nieuws! De gemeente Utrecht heeft beslist dat Utrechtse kinderen per direct meer U-pastegoed mogen besteden aan een tablet, laptop of ander soort computer. 

Het tegoed dat kinderen één keer tijdens hun middelbare schooltijd aan een computer mogen besteden is van € 200,- opgehoogd naar € 350,-. 

Waar pashouders dit tegoed normaliter in één keer moesten besteden, wordt hier vanwege deze tariefswijziging een uitzondering voor gemaakt. Bijvoorbeeld: als een pashouder de € 200,- al heeft besteed dan mag hij/zij éénmalig nog € 150,- besteden. Mits dit bedrag nog beschikbaar is op de U-pas van de pashouder.

AWB Computing is in opdracht van de gemeente Utrecht aanbieder van U-Pas korting op computers, laptops, monitoren en tablets.

De U-Pas korting geld alleen voor kinderen die van het basis onderwijs naar het voortgezet onderwijs gaan. U krijgt tot €200,- korting op de aanschaf van een computer, laptop of tablet. Bedragen boven de €200,- worden zelf betaald.

Wij kunnen uw U-pas controleren of u recht heeft op deze korting. Soms gebeurt het dat uw king nog niet is aangemeld voor deze korting. In dit geval kunt u bellen met U-Pas op nummer 088-2030630 of via de website van U-PAS

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Volg ons op Facebook