Filteren op

Merk

Merk

Processor

Processor

Processor Generatie

Processor Generatie

Ram

Ram

Scherm formaat

Scherm formaat

HDMI

HDMI

U-PAS Deals

U-PAS Deals

Goed nieuws! De gemeente Utrecht heeft beslist dat Utrechtse kinderen per direct meer U-pastegoed mogen besteden aan een tablet, laptop of ander soort computer. 

Het tegoed dat kinderen één keer tijdens hun middelbare schooltijd aan een computer mogen besteden is van € 200,- opgehoogd naar € 350,-. 

Waar pashouders dit tegoed normaliter in één keer moesten besteden, wordt hier vanwege deze tariefswijziging een uitzondering voor gemaakt. Bijvoorbeeld: als een pashouder de € 200,- al heeft besteed dan mag hij/zij éénmalig nog € 150,- besteden. Mits dit bedrag nog beschikbaar is op de U-pas van de pashouder.

AWB Computing is in opdracht van de gemeente Utrecht aanbieder van U-Pas korting op computers, laptops, monitoren en tablets.

De U-Pas korting geld alleen voor kinderen die van het basis onderwijs naar het voortgezet onderwijs gaan. U krijgt tot €200,- korting op de aanschaf van een computer, laptop of tablet. Bedragen boven de €200,- worden zelf betaald.

Wij kunnen uw U-pas controleren of u recht heeft op deze korting. Soms gebeurt het dat uw king nog niet is aangemeld voor deze korting. In dit geval kunt u bellen met U-Pas op nummer 088-2030630 of via de website van U-PAS

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Referentie: A006

Asus R751L / i5-4200M / 8GB / 120GB SSD / Win 10 Pro

De HP Elitebook 8560p met een 15.6 inch scherm met een AMD Radeon HD 6470M (1GB) videokaart, een SSD schijf en een krachtige 2e generatie i5 processor en 8GB aan werkgeheugen, DisplayPort++, DVDRW, USB 3.0, numeriek gedeelte op het toetsenbord is een zeer snelle professionele laptop uit de businesslijn van HP. De HP EliteBook 8560p zit in stevige...

Van Prijs € 399,95
Meer
Op voorraad

Volg ons op Facebook