Over AWB Computing

AWB Computing is sinds 1990 actief in de ICT. Wij leveren hard- en software in vele talen, begeleiden DTP en vertalingen, alsmede het ontwerp en onderhoud aan websites. Service aan huis/bedrijf is ook mogelijk. Wij hebben al vele klanten in onze klantenkring mogen verwelkomen. U kunt bij ons altijd terecht voor vragen of problemen met uw apparaat. Ook hebben wij een ruim assortiment alternatieve cartridges, Goedkoop printen voor Weinig Geld!

Nieuw

AWB Computing levert vele notebooks en desktops nieuw, en ook kunnen wij systemen bouwen op maat en op basis van uw wensen/specificaties. Deze custom-systemen zijn vaak een stuk goedkoper dan de standaard configuraties.

Tweedehands

AWB Computing levert gereviseerde Pc's en Notebooks voor een scherpe prijs. U krijgt bij ons altijd volledige garantie op alle hardware tot wel 6 maanden. Ook kunnen wok, indien u uw huidig PC vervangt, uw bestanden overzetten op de nieuwe computer. Uiteraard wordt deze startklaar afgeleverd.

Reparaties & Services PC

AWB Computing repareert en installeert desktop en notebooks pc's. U brengt deze bij een van onze winkels, waarna wij het onderzoek (indien nodig) uitvoeren. Wanneer wij het onderzoek hebben afgerond, krijgt u van ons de terugkoppeling over de kosten en de termijn van de reparatie. De meeste reparaties kunnen wij binnen 1 dag afhandelen.

Direct geholpen?

U kunt altijd bij ons binnenlopen om direct service te krijgen (< 15 Min) U betaald hier slechts €15,- voor. Ook kunnen wij voor verzekeringwerk een verzekeringsrapport voor u opmaken, om in te dienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Reparaties & Services Mac AWB Computing is sinds 1990 gespecialiseerd in het onderhoud en services op Apple Systemen & Notebooks. Ook kunt u bij ons terecht met al uw Apple Tablets & Smartphones. Reparaties & Services Smartphones AWB Computing repareert en configureerd ook Telefoons, Smartphones en Tablets. Van het configureren van software tot het vervangen van digitizers en schermen.

Contact & Bankgegevens

AWB Computing B.V. Amsterdamsestraatweg 75 3513 AB Utrecht T) 0031 (0) 30 233 40 61 E) sales@awbcomputing.nl KVK: 57934533 OB Nr.: NL852798921.B01 IBAN: NL85ABNA0555328880 Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 9:30 - 18:00 (Donderdag koopavond tot 19:30) Zaterdag van 10:00 - 17:00

Volg ons op Facebook