Kaspersky Internet Security for Mac 1-Mac 1 jaar

KASISMAC1Y
Kaspersky

Let op: Digitaal produkt. U ontvangt per mail een licentie en download link om het produkt te downloaden en installeren. Geen fysieke media

Kaspersky Internet Security voor Mac
Met steeds meer mensen die Macs en andere Apple-apparaten gebruiken, is de hoeveelheid malware voor de Mac snel toegenomen, evenals het aantal cybercriminelen dat zich richt op Mac-gebruikers - om hun gegevens, identiteit en geld te stelen. Een eenvoudig antivirusproduct is niet voldoende om u, uw kinderen en uw gevoelige informatie goed te beschermen. Kaspersky Internet Security voor Mac heeft een gebruikersvriendelijke, op Mac gebaseerde interface en is geoptimaliseerd om u in realtime te beschermen tegen malware die zowel op Mac als pc is gericht.

€ 69,95
Inclusief belasting
Aantal

 

Veilig winkelen en betalen door SSL versleuteling van uw gegevens!

 

Betrouwbare en verzekerde levering door PostNL

 

Produkten altijd binnen 14 dagen kostenloos geretourneerd.

Omschrijving

Bescherming tegen malware voor de Mac ... en meer
Omdat veel malware nu gericht is op het besturingssysteem van de Mac - en Macs ook kunnen worden gebruikt om pc-virussen te verspreiden - is Kaspersky Internet Security voor Mac ontwikkeld om meer te bieden dan alleen antivirusbescherming voor de Mac.

Bescherming tegen internetbedreigingen
Welk type computer je gebruikt om toegang te krijgen tot internet ... het blijft hetzelfde internet, met dezelfde bedreigingen. In verfijnde phishing-aanvallen, bijvoorbeeld door je gebruikerswachtwoorden en creditcardinformatie te stelen, zijn Macs net zo kwetsbaar als andere computers.

Voorkomen van diefstal van gevoelige gegevens, inclusief uw identiteit
Diefstal van identiteit kan veel geld opleveren voor cybercriminelen - en slachtoffers veel problemen. Kaspersky Internet Security voor Mac bevat de virtuele toetsenbordtechnologie van Kaspersky.

Uw kinderen veilig online
Internet bevat allerlei verborgen gevaren, vooral voor kinderen. Ouderlijk toezicht is daarom een onmisbaar onderdeel van een effectief beveiligingssysteem voor de Mac. Kaspersky Internet Security voor Mac bevat de gebruiksvriendelijke technologie voor ouderlijk toezicht.

Behoud de prestaties van uw Mac
Het beschermen van uw gegevens, identiteit en kinderen mag niet ten koste gaan van de prestaties van uw Mac. Kaspersky Internet Security voor Mac is geoptimaliseerd om uw Mac te beschermen.

Geavanceerde beveiliging voor de Mac met een gebruiksvriendelijke Mac-interface
Omdat Kaspersky Internet Security voor Mac het vertrouwde uiterlijk heeft van een Mac-programma, is het uitermate gebruiksvriendelijk:

Belangrijke functies en de beveiligingsstatus zijn gemakkelijk toegankelijk
Volledige ondersteuning van de nieuwste OS X-versies en alle vereisten voor een Retina-display

Minimale systeemvereisten

Mac OS X 10.6 - 10.9
1 GB RAM
350 MB vrije ruimte op de harde schijf
Internetverbinding - voor productactivering en updates

Productdetails
Kaspersky
KASISMAC1Y
1 ander product in dezelfde categorie:

Referentie: KASAV20191Y

Merk: Kaspersky

Kaspersky Anti-Virus 2019 1-PC 1 Jaar

Let op: Digitaal produkt. U ontvangt per mail een licentie en download link om het produkt te downloaden en installeren. Geen fysieke media Kaspersky Anti-Virus 2019 Kaspersky Anti-Virus 2019 rust je pc uit met onmisbare anti-virustechnologieën – inclusief realtime bescherming tegen de nieuwste malwaredreigingen. Het programma voert ‘op de achtergrond’...

Prijs € 59,95
Meer
Op voorraad
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Volg ons op Facebook